miercuri, 25 februarie 2015

Castiga bani Online cu MarketGlory

Join alexkey's empireO metoda prin care eu am reusti sa castig aproximativ 200 Euro ( fara nici o investitie ) se numeste MarketGlory.

Ce este MarketGlory?

MarketGlory este un joc online de strategie care iti permite sa transformi moneda virtuala in bani reali.
Cum functioneaza MarketGlory ?

In acest joc este foarte important sa ii dedici putina atentie si perseferenta, tot ce trebuie sa faci cel putin in prima faza sa dai cele 10 Lupte zilnice si bupa aceea sa muncesti (2, 3 click si gata si munca).
La fiecare 3 zile de munca consecutive vei primi si un BONUS in RON
Aceste 2 actiuni sunt foarte importante in joc pt ca ele sunt principala sursa de venit prin lupte si munca castigi RON pe care il schimbi in gold si mai apoi din gold in EURO
A si o alta sursa de venit intersanta sunt referalii, fiecare prieten adus de tine in joc iti va aduce tie 10% din incasarile sale.

Atentie! 
In acest joc oricum mereu vei fi referalul cuiva nu exista user care sa fie inscris si sa nu fie referal pt cineva asa ca nu ezita sa te inregistrezi pe link-ul meu si chiar daca o vei face vei fi recut in mod automat ca referal pt adminul jocului asa ca decat sa il ajuti pe el mai bine ma ajuti pe mine :) .



Banii se pot retrage prin Paypal / Card / Transfer Bancar 

Suma minima de retragere fiind 20 EURO

Nu vreau sa te incarc acum cu mai multe informatii despre joc o sa te prinzi pe parcurs de cum merge jocul si oricum in caz ca ai nevoie de ceva informatii poti lasa aici coment sau ma poti gasi in joc la Userul: alexkey


Mai jos voi posta ultima plata primita.



2 comentarii:

  1. Doriti sa castigati bani online rapid si usor? Atunci nimic mai simplu, dati copy-paste la linkul urmator si dupa o saptamana de joc incepeti sa castigati sume substantiale de bani prin jocul market glory, un joc simplu prin care puteti castiga bani adevarati.
    http://www.marketglory.com/strategygame/emilmara

    RăspundețiȘtergere
  2. Doriti sa castigati bani online rapid si usor? Atunci nimic mai simplu, dati copy-paste la linkul urmator si dupa o saptamana de joc incepeti sa castigati sume substantiale de bani prin jocul market glory, un joc simplu prin care puteti castiga bani adevarati.
    http://www.marketglory.com/strategygame/emilmara

    RăspundețiȘtergere